Du er meget velkommen til at sende forslag til links til mig. Så vurderer jeg om de skal med på siden. Du kan sende forslag til mail@sherif-haps.dk

👉 Klik på billederne for at besøge nedenstående links

Online show Sherif Haps

Væk fra skærmen - Koncert i børnehaven / Skolekoncert

Sherif Haps rykker væk fra skærmen og direkte ud foran jer. Giv børnene en musikalsk oplevelse der giver fællesskab og styrker relationerne. Inden koncerten modtager I inspirationsmaterialer til sangene der bruges.

Pige

Inspiration til aktiviteter, leg, læring og bevægelse

Her finder du inspiration indenfor børnesange, fagtesange, læringssange, fest i børnehaven, højtider, tegninger m.m.

Kroppen på toppen

Kroppen på Toppen

Her finder du inspiration og ideer til fysisk aktivitet målrettet dagpleje og daginstitution.
I deres idébank finder du forslag til konkrete aktiviteter der både kan gøres med et enkelt barn, eller en større børnegruppe.

Relate

Stærke relationer gør en forskel

RELATE står bag udviklingen af “Dig, mig og os” – forskningsbaserede samtaleværktøjer til børn og deres voksne i danske dagtilbud.

Materialerne tager afsæt i forskning på området, udviklings- og tilknytningspsykologien – og er udviklet i samarbejde med erfarne ledere og pædagoger.

Tankevækkere

Refleksion i fællesskab åbner til fortrolighed og samtale

Et koncept der bygger bro mellem børn, unge og de voksne, der er en del af deres hverdag.

KOTU tilbyder konceptet til skoler, bosteder og uddannelsesinstitutioner på alle niveauer – også i PPR-regi og alle andre steder, hvor fællesskaber prioriteres og ensomhed forebygges.

Kombinationen af undervisning i mental sundhed, kommunikation og adfærd og den fælles refleksion via samtaler åbner nye muligheder for fællesskaber og en værktøjskasse til gavn i livet og i den personlige udvikling.

Annette Friese fra KOTU står bag værktøjet Tankevækkere og det fortrolige samtalerum.

Fonden Drive

Børn med særlige behov – motivation som drivkraft

Fonden Drive arbejder med at forbedre læring og udvikling for børn og unge med særlige behov. De arbejder hele vejen rundt om barnet. Drive tilbyder en vifte af tilbud indenfor specialområdet herunder en specialskole i Billund.

Play Institute

Play Institute

Play Institute arbejder på at fremme udviklingen af produkter, indsigter, metoder og praksis indenfor leg og læring.

Facilitator Akademi

Lær at facilitere samskabelse med børn

Samskaber Akademiet lærer dig hvordan du gennem teori, metoder og praksis får kompetencer til at forandre din praksis og tilføje helt nye dimensioner til din professionelle rolle.

Uddannelsen udbydes af Børnenes Hovedstad / CoC Playful MInds

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet har lavet en side med 15 sjove lege for børn og voksne. Sofie Østergaard forklarer i videoer alle legene - så alle kan være med.

Der er både velkendte klassikere og helt nye og anderledes lege,
som du med garanti aldrig har prøvet før. 

God fornøjelse med legene.

Papalap - Sørøverskib

Sjov og kreativ leg med pap

Mange kan helt sikkert huske tilbage på barndommen, og de mange timers sjove lege der gemte sig i en helt almindelig papkasse.

I de utalige gode minder fra barndommen med hundredvis af hulebyggeri-timer og klippeklistre med papkassen har PAPALAP fundet inspiration til at skabe det de mener bliver fremtidens legetøj for børn og forældre.

PAPALAP er et legetøjskoncept bestående af bæredygtige og kreative byggesæt lavet i fsc-mærket, komposterbart og co2-neutralt kvalitets cellepap til børn i alderen 1-9 år og deres forældre.

Alle byggesæt er arkitektegnet, og Ideen bag dem er ret simpel. Byggesættene kommer i en bestemt form – fx som et legehus eller piratskib – men man kan bygge og skabe lige det man har lyst til ud af modulerne og den frie fantasi.

PAPALAP tror på at legetøj i det 21 århundrede skal være bæredygtigt, kreativt og stimulerende, og nemt at håndtere – det skal være en del af hele hjemmet – og ikke bare noget der bliver gemt væk inde på et børneværelser og så skal det være nærværende og involverende – også når det kommer til forældrene.

Når man er færdig med at lege med PAPALAP er det eneste aftryk tilbage mange gode timers leg og sjov.

Kom med i vores klub

Du får
• Sjov med Sherif Haps og Guffe
• Nyheder fra “sherif-kontoret”
• Tegninger du kan farvelægge
• Idéer til aktiviteter
• Konkurrencer
• Rabatkoder til vores shop
og en masse andre glade ting

Det koster 0,- kr. at være med !

Du kan til enhver tid nemt trykke afmeld nederst i hver mail !