Underholdning til jul

Jul med Sherif Haps Juleshow Julekoncert

Jul med Sherif Haps og Guffe

Juleshow 2023

YEHAAA – det er tid til en sjov jule-cowboy-fest. Der er fart over feltet, når Sherif Haps og Guffe går på scenen med deres juleshow for børn og børnefamilier. 

Syng med på kendte julesange som f.eks. “Søren Banjomus”, “Kender I den om Rudolf” og “På loftet sidder nissen” samt sangene børnene kender fra YouTube med Sherif Haps og Guffe. F.eks. “Tællesangen” …. “Det er vigtigt at kunne tælle alle sine gaver”… siger Guffe… han plejer at få flest gaver hvert år !

Og ak ja … Guffe er en rigtigt drillenisse og gør langt fra som Sherif Haps siger….plus Guffe får rodet gevaldig rundt i julesangene til stor morskab for børnene.

Oplev er en super blanding af musik, sang og komik i børnehøjde.

Meet and Greet

Efter juleshowet kan der aftales “Meet and Greet” med Sherif Haps, hvor børnene har mulighed for at hilse på Sherif Haps, få et postkort og få taget en selfie.

Jul i børnehave eller indskoling

Mandag til torsdag formiddag er der mulighed for at booke Sherif Haps og Guffes julekoncert i børnehave eller indskoling. Koncerten tager udgangspunkt i leg, læring og bevægelse.

Sherif Haps Jul
Sherif Haps er kendt fra YouTube med mere 28 millioner afspilninger

Underholdning til Juletræsfesten

Giv børnene en sjov oplevelse med en de kender fra YouTube. Sherif Haps sætter gang i juletræsfesten med musik, sang og komik …. og lidt trylleri ….. Sherif Haps synes selv han er verdensmester i jule-trylleri …. men Guffe er ikke imponeret…..og det går da også galt til stor morskab for børnene. 

Sherif Haps kan – efter aftale – afspille julemusik på sit lydanlæg og skabe den helt rigtige julestemning før og efter juleshowet. 

Dans om juletræet
Hvis I ikke har levende musik, kan Sherif Haps (efter aftale) afspille musikken til dansen om juletræet. Sangene er traditionelle julesange som alle kan synge med på – også uden sanghæfte.
Varighed ca. 15-20 minutter

Den store juletræsfest

Du kan booke Sherif Haps sammen med en professionel julemand og levende musik. Kontakt os for et uforpligtende oplæg til jeres jule-arrangement.  

Ofte stillede spørgsmål / FAQ

Varighed: 30-35 minutter + evt. meet and greet

Der kan efter aftale medbringes lydanlæg til ca. 2-300 publikummer. 

Strøm: 230 v med jord (alm. stikkontakt) ved scenen

Der skal være et aflåst omklædningsrum. Helst afsides, hvor børnene ikke har adgang. 

Ved Juletræsfester:
Der skal indlægges tid til omklædning (30 minutter) mellem show og dans om juletræet.

Bliv kontaktet

Send en uforpligtende forespørgsel
og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere