Byg-selv pap-legehuse for børn

Sjov og kreativ leg med PAPALAP

Mange kan helt sikkert huske tilbage på barndommen, og de mange timers sjove lege der gemte sig i en helt almindelig papkasse. 
 
I de utalige gode minder fra barndommen med hundredvis af hulebyggeri-timer og klippeklistre med papkassen har PAPALAP fundet inspiration til at skabe det de mener bliver fremtidens legetøj for børn og forældre.
 
PAPALAP er et legetøjskoncept bestående af bæredygtige og kreative byggesæt lavet i fsc-mærket, komposterbart og co2-neutralt kvalitets cellepap til børn i alderen 1-9 år og deres forældre. 
 
Alle byggesæt er arkitektegnet, og Ideen bag dem er ret simpel. Byggesættene kommer i en bestemt form – fx som et legehus eller piratskib – men man kan bygge og skabe lige det man har lyst til ud af modulerne og den frie fantasi. 
 
PAPALAP tror på at legetøj i det 21 århundrede skal være bæredygtigt, kreativt og stimulerende, og nemt at håndtere – det skal være en del af hele hjemmet – og ikke bare noget der bliver gemt væk inde på et børneværelser og så skal det være nærværende og involverende – også når det kommer til forældrene. 
 
Når man er færdig med at lege med PAPALAP er det eneste aftryk tilbage mange gode timers leg og sjov. 

Kontaktoplysninger:
Web: www.papalap.dk

Mød Sherif Haps online
Copyright © 2023 - Sherif Haps er et registret varemærke ®

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere