Prik til Prik tegninger

Børn elsker prik til prik tegninger. Hvad mon prikker gemmer – og hvad mon tegningen bliver til ?

Prik til prik tegninger

Sådan gør du

Tegn streger fra prik til prik, se hvad billedet forestiller og farvelæg den færdige tegning.

Mere end bare underholdning….

Forbedret motorik

At forbinde prikkerne i en bestemt rækkefølge kræver præcision og kontrol, hvilket kan forbedre hånd-øje-koordination samt styrke finmotorikken.

Bliv bedre til at tælle

Mange prik til prik-tegninger er nummererede, hvilket giver børnene en mulighed for at øve at tal, det at tælle og lære rækkefølgen på tallene.

Forståelse for former og rum

At forbinde prikkerne for at skabe en tegning hjælper børn med at forstå, hvordan punkter kan forbindes for at skabe forskellige former og konturer. Prik til prik-tegninger introducerer også børn for koncepter som geometri og rumforståelse.

Kreativ tænkning

Selvom prik til prik-tegninger har fastlagte regler for, hvordan prikkerne skal forbindes, er der stadig plads til kreativitet. Når tegningen er færdig, kan børnene tilføje farver, skygger eller andre detaljer, som gør tegningen til deres helt egen.

Koncentration og afslapning

At fokuserer på hvordan prikker skal forbindes kræver koncentration. For nogle er en god måde (nærmest meditativt for nogle voksne) at slappe af på.

Social interaktion

Prik til prik-tegninger kan også være en social aktivitet. Forældre og børn eller venner kan arbejde sammen om en tegning, hvilket kan være en god måde at tilbringe kvalitetstid på sammen.

Tegningerne er beskyttet i henhold til lov om ophavsret. Det er ulovligt at kopiere eller på anden måde at anvende tegningerne uden forudgående tilladelse fra Sherif Haps.

Kom med i vores klub

Du får
• Sjov med Sherif Haps og Guffe
• Nyheder fra “sherif-kontoret”
• Tegninger du kan farvelægge
• Idéer til aktiviteter
• Konkurrencer
• Rabatkoder til vores shop
og en masse andre glade ting

Det koster 0,- kr. at være med !

Du kan til enhver tid nemt trykke afmeld nederst i hver mail !